De spanning stijgt!

De spanning stijgt!

Na een tijd lang geheimzinnig doen, het hele onderwerp bakken vermijden, minder mijn familie zien, afspraken met vriendinnetjes ontwijken en mijzelf in gekke bochten wringen om te vertellen wat ik de afgelopen tijd heb gedaan, kan ik het eindelijk vertellen: Ik ben een van de vijftien kandidaten van Heel Holland Bakt.

Het is ontzettend cliché, maar het is de echte kers op de taart na keihard werken! De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik al een kandidaat wil zijn sinds de allereerste minuut van seizoen 1. Wat leefde ik mee met Emma, vond ik Evert zijn traditionele baksels geweldig en wat vond ik Rutger een held! Alle reden om voor seizoen 2 auditie te doen, tijdens de audities leerde ik Anouk kennen en toen het voor mij ophield en ik haar op tv zag, was ik natuurlijk superfan van Anouk! Seizoen 3 deed ik nogmaals een poging, en helaas was ik het weer niet. Verdrietig als ik was, heb ik  seizoen 3 niet kunnen kijken. Bij seizoen 4 kriebelde het weer maar werkte ik voornamelijk in Duitsland, en bij seizoen 5 was het vuur weer keihard aangewakkerd in mij. Wat heb ik juichend op de bank met beide armen omhoog gezeten toen Hans werd uitgeroepen tot winnaar.

Wat wilde ik hier graag aan meedoen! Elke aflevering van seizoen 5 zat ik te wachten op de oproep om je aan te melden voor het nieuwe seizoen. Nadat ik m`n tranen had weggeveegd bij het vertrek van Ine, heb ik direct dezelfde avond het aanmeldingsformulier ingevuld en opgestuurd.

Hoe het hele auditie proces is verlopen ga ik natuurlijk niet verklappen! Dat is veel leuker om te zien op televisie. Ook weten we dat er 15 kandidaten zijn, maar komen we alle 15 in de echte Heel Holland Bakt tent? Het is zondag 9 december om 20:20 te zien bij omroep Max! Kijken jullie mee om te zien of ik mijn droom echt werkelijkheid heb kunnen maken? 

 Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *