Yes!

Yes!

Het is gelukt!!!!

 

Ik mag mijn zoetste dromen waar bakken in de leukste tent van Nederland: de enige echte Heel Holland Bakt tent!

Wat was het spannend! Na ontzettend veel auditie rondes met verschillende bak opdrachten was het dan echt zo ver. We mochten voor de tent proberen om een plekje te veroveren in de tent.

Op een technische opdracht was ik niet voorbereid, al helemaal niet eentje waar je met een St. Honore spuitmondje en een brander voor het oog van de twee leukste juryleden van Nederland en de liefste presentator een taartje moet opspuiten binnen 80 seconde.

De flammkuchen waren ontzettend leuk om te maken, al werd m`n grootste nachtmerrie realiteit: een vastgeplakte flammkuch aan de pizza schep. Daar heb ik echt twee nachten van wakker gelegen van te voren, maar gelukkig ging het met het proefje mis, en met de echte flammkuchen goed! Mijn worp was wat houterig, mijn opmerkingen dubbelzinnig, maar gelukkig vond Robert m`n flammkuch erg lekker!

Het afwachten of ik een plekje had weten te bemachtigen was zenuwslopend, want zou ik wel horen of het Kim B of Kim G werd omgeroepen? Gelukkig hebben Kim & Kim zich in de tent weten te vechten! De opluchting, het gigantische geluksmoment en de blijdschap is van m`n gezicht te lezen op tv!

De aflevering is ontzettend goed bekeken en ontzettend leuk ontvangen. Ik heb zo hard gelachen om mijzelf en op de reacties op social media. Ik ben wie ik ben, dus ik vrees dat er nog veel #vulmaarin gaat gebeuren!

Blijven kijken naar Heel Holland Bakt elke zondag! En volg mijn avontuur mee op Instagram: kimiszoet

Veel zoets,

KimLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *